Alfa Romeo nieuws

 1. Alfa Romeo Giulia en Stelvio klaar voor 2020

  Alfa Romeo geeft de Giulia en Stelvio een update. Een nieuw infomediasysteem, nieuwe rijhulpsystemen en een vernieuwd interieur zijn de belangrijkste verbeteringen.

 2. Alfa Romeo kondigt compacte, elektrische cross-over aan

  Alfa Romeo keert in 2022 terug in het compacte segment met een cross-over. Dat wordt ook meteen de eerste volledig elektrisch aangedreven Alfa Romeo ooit.

 3. Tonale is directe voorbode Alfa Romeo’s nieuwe cross-over

  Alfa Romeo onthult een prototype van een nieuwe cross-over met de naam Tonale. Het model komt onder de Stelvio in het assortiment en gaat volgend jaar in productie.

 4. Alfa Romeo schaaft Giulietta voor laatste keer bij

  Alfa Romeo schaaft de Giulietta nog een keer bij. Voor de laatste keer, want volgend jaar wordt de auto opgevolgd door een SUV.

 5. Nieuwe sportieve versies van Alfa Romeo Giulia en Stelvio

  Alfa Romeo komt met twee nieuwe uitvoeringen van de Giulia en Stelvio. De sedan en SUV worden leverbaar als sportieve Ti en als nóg sportievere Alfa Romeo Racing.

 6. Alfa Romeo start met voorbereidingen productie compacte SUV

  Alfa Romeo start in de komende weken met de voorbereidingen voor de productie van een compacte SUV. De auto gaat gebouwd worden in Italië.

 7. Nieuwe SUV Alfa Romeo wordt ‘geen Stelvio-kloon’

  De nieuwe, compacte SUV die Alfa Romeo binnen nu en 5 jaar op de markt brengt, wordt ‘geen kopie’ van de Stelvio. De auto krijgt een heel eigen styling maar zal wel herkenbaar zijn als Alfa Romeo.

 8. Alfa Romeo kondigt twee nieuwe SUV’s en terugkeer GTV en 8C aan

  De historische namen 8C en GTV keren terug! Dat heeft Alfa Romeo zojuist officieel aangekondigd in Italië, als onderdeel van het nieuwe vijfjarenplan van het merk. Dat voorziet verder vooral in de uitbreiding van het aantal SUV’s.

 9. ‘Alfa Romeo Giulia Coupé met 640 pk op komst’

  Opnieuw zijn er geruchten over de komst van een coupé op basis van de Giulia. Dit keer zijn ze wat meer concreet, want Alfa Romeo zou werken aan een hybrideversie met een vermogen van 640 pk.

 10. Mogelijke nieuwe namen voor Alfa Romeo-SUV’s: Rombo en Brennero

  Dat er meerdere SUV’s van Alfa Romeo in de planning staan is geen geheim. Nu komen er geruchten naar buiten over de mogelijke namen van deze modellen: Rombo en Brennero.

 11. Nieuwe sportieve uitvoeringen Alfa Romeo Giulia en Stelvio

  Alfa Romeo presenteert twee nieuwe sportieve uitvoeringen van de Giulia en een van de Stelvio. De Nürburgring Edition op basis van de snelle Quadrifoglio-uitvoering is meest exclusieve en wordt in een oplage van 108 stuks gebouwd.

 12. ‘Groen licht voor de Alfa Romeo 6C’

  Al jaren doen geruchten over een Alfa Romeo 6C de ronde. Nu stelt een toeleverancier dat het merk de komst van de sportauto daadwerkelijk zou hebben goedgekeurd.

 13. Ontwikkeling grote SUV Alfa Romeo gestart

  Alfa Romeo is gestart met de ontwikkeling van een nieuwe SUV. De grote broer van de Stelvio komt eind 2019 of begin 2020 op de markt.

 14. Alfa Romeo 4C krijgt update in 2018

  Alfa Romeo werkt aan een vernieuwde versie van de 4C. De sportcoupé moet de ambities van het merk in de Formule 1 kracht bijzetten.

 15. Meer over de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

  Vooruitlopend op de showroomintroductie verstrekt Alfa Romeo meer informatie over het performancemodel van de Stelvio, de Quadrifoglio. Geniet ook van de mooie fotoreportage.

 16. Zó snel is de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio [update: prijs bekend]

  Alfa Romeo begint nog dit jaar met de verkoop van de Stelvio Quadrifoglio in Nederland. Ben je benieuwd hóe snel de krachtigste Stelvio is? Alfa Romeo geeft antwoord.

 17. Wat is Alfa Romeo van plan met de naam Giulietta?

  De Alfa Romeo Giulietta staat in Nederland in de prijslijst als hatchback, maar dat zou in de toekomst zomaar eens kunnen veranderen. Keert de naam terug op een coupé of sedan?

 18. Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio is snelste SUV op Nürburgring

  Alfa Romeo claimt de titel ‘snelste productie-SUV op de Nürburgring’ met de Stelvio Quadrifoglio. Het oude record op naam van Porsche is met 8 seconden verbeterd.

 19. ‘Volgende nieuwe Alfa Romeo is coupé op basis van Giulia’

  Alfa Romeo gaat verder met het uitbreiden van zijn assortiment. Een coupé op basis van de Giulia zou het volgende nieuwe model zijn.

 20. Alfa Romeo Stelvio nu vanaf 53.950 euro

  Met de toevoeging van de 150 pk sterke 2.2 dieselmotor zakt de vanafprijs van de Alfa Stelvio naar 53.950 euro. Een achttraps automaat is standaard.

 21. Meer motoren voor Alfa Romeo Stelvio [update: prijzen]

  Alfa Romeo voegt twee nieuwe motoren toe aan het assortiment van de Stelvio. De 180 pk dieselmotor is bovendien als eerste motorvariant met alleen achterwielaandrijving verkrijgbaar.

 22. Alfa Romeo Stelvio eerst met alleen krachtige motoren

  Alfa Romeo zet op 9 maart de Stelvio in de showroom. Het merk start met de verkoop van alleen krachtige motorversies met minimaal 210 pk. Later volgen er meer motoren.

 23. Dít is de Alfa Romeo Stelvio zonder Quadrifoglio-aankleding [update]

  Benieuwd hoe de nieuwe Alfa Romeo Stelvio zonder de sportieve Quadrifoglio-opsmuk eruitziet? Dit is je dag, Alfa geeft de eerste foto’s vrij van de reguliere uitvoering.

 24. Dit is de Alfa Romeo Stelvio zonder opsmuk

  Alfa Romeo onthulde eerder deze maand de Stelvio in de snelle Quadrifoglio-trim. Nu duiken er foto’s op van de normale uitvoering.

 25. Nu officieel: Alfa Romeo Stelvio

  Diverse foto’s lekten gisteren al uit, nu kunnen we officieel kennis maken met de eerste SUV van Alfa Romeo. De Stelvio debuteert, net als de Giulia, als snelle Quadrifoglio met 510 pk.

 26. Alfa Romeo Stelvio: SUV met hardloopschoenen

  De eerste beelden van de Alfa Romeo Stelvio zwerven over het internet. De officiële onthulling staat voor vanavond gepland.

 27. Alfa Romeo ‘bevestigt’ naam Stelvio voor SUV

  Alfa Romeo onthult op 16 november zijn langverwachte SUV. De naam Stelvio zingt al even rond, maar werd door het merk nooit officieel bevestigd. Nu doet Alfa Romeo dat wel, min of meer.

 28. Alfa Romeo twijfelt over achterwielaandrijving nieuwe Giulietta

  Alfa Romeo twijfelt of de nieuwe generatie Giulietta achterwielaandrijving moet krijgen. De hoge bazen bij Alfa Romeo willen het wel, maar als de markt er niet om vraagt dan heeft het geen zin.

 29. Komt er toch nog een Alfa Romeo Giulia Sportwagon?

  Lang leek het erop dat Alfa Romeo van de Giulia alleen een sedan zou uitbrengen. Nu duiken er sterke geruchten op dat het merk tóch een Sportwagon ontwikkelt.

 30. Sportieve Alfa Romeo Giulia Veloce krijgt zuinig broertje

  De eerder aangekondigde Alfa Romeo Giulia Veloce komt eraan. Deze sportief ogende Giulia is ook technisch als echte rijdersauto ontwikkeld. Het merk kondigt daarnaast een zuinige Giulia-versie aan.

 31. Prijs Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio met automaat bekend

  Alfa Romeo heeft de automaatversie van de snelste Giulia, de Quadrifoglio, in de prijslijst opgenomen. Die kost exact evenveel als de handgeschakelde uitvoering.

 32. Alfa Romeo 4C CPZ Track Edition: Nederlands tintje

  Alfa Romeo komt in samenwerking met Circuit Park Zandvoort met de 4C CPZ Track Edition. De oplage is gelimiteerd tot twintig stuks.

 33. ‘Nieuwe topsedan Alfa Romeo ook als plug-in hybride’

  De toekomstige grote sedan van Alfa Romeo wordt ook leverbaar als plug-in hybride. Ook krijgt het model een zescilinder dieselmotor.

 34. Autopilot voor Alfa Romeo Giulia

  Alfa Romeo ontwikkelt een ‘Autopilot’ waarmee de Giulia semi-autonoom kan rijden. ‘Juist voor een echte rijdersauto’ vindt het merk zelfrijdende eigenschappen belangrijk.

 35. ‘Alfa Romeo legt naam Kamal vast’

  Alfa Romeo heeft de naam Kamal vastgelegd bij een Amerikaans merknaambureau. De naam gaat zeer waarschijnlijk gebruikt worden voor een van de twee SUV’s die het merk op de markt wil brengen.

 36. Alfa Romeo Giulia trapt af met twee diesels en Quadrifoglio

  Alfa Romeo heeft de orderboeken voor de Giulia geopend. Na de prijzen, die vorige week bekend werden gemaakt, volgt nu nieuwe technische informatie. Daarnaast hebben we heel veel foto’s en twee video’s.

 37. Alfa Romeo Giulia geprijsd: vanaf 39.450 euro

  Alfa Romeo zet in juni de langverwachte Giulia in de showroom. De Nederlandse prijzen starten bij 39.450 euro, voor de 2.0 benzine-uitvoering met 200 pk en achttraps automaat.

 38. Alfa Romeo frist Mito op

  Alfa Romeo geeft de Mito een nieuwe grille, in lijn met die van zijn grote broers. Ook is er een krachtigere dieselmotor.

 39. Alfa Romeo Giulia doet trainingspak uit

  Het lange wachten wordt op de autosalon van Genève beloond. Alfa Romeo toont hier de reguliere versies van de Giulia, in navolging van de krachtige Quadrifoglio-uitvoering die vorig jaar al werd onthuld.

 40. Vernieuwde Alfa Romeo Giulietta met vleugje Giulia [update]

  Alfa Romeo voegt een vleugje Giulia toe aan de Giulietta, waardoor het model er weer even tegenaan kan.

 41. Vernieuwde Alfa Romeo Giulietta komt naar buiten

  De onthulling staat gepland voor vanavond, maar de eerste foto’s van de vernieuwde Alfa Romeo Giulietta liggen al op straat.

 42. Eerste SUV Alfa Romeo heet Stelvio

  De SUV die Alfa Romeo later dit jaar onthult draagt de naam Stelvio. Bij elke liefhebber van ‘stuurmanswegen’ gaat er dan direct een belletje rinkelen.

 43. Vernieuwde Alfa Romeo Giulietta wordt op 24 februari onthuld

  Alfa Romeo onthult op 24 februari de vernieuwde Giulietta. Een week later maakt de auto zijn publieksdebuut op de autosalon van Genève.

 44. Nu drie SUV’s op productplanning Alfa Romeo

  Alfa Romeo heeft zijn vernieuwde productplan gepresenteerd. Daarop staan nu drie SUV’s, waarvan de eerste eind dit jaar of begin volgend jaar komt.

 45. Deze meneer zit in de nieuwe SUV van Alfa Romeo

  Hier zie je de eerste foto van de nieuwe SUV van Alfa Romeo. Eind dit jaar wordt de auto officieel onthuld.

 46. Eerste stukjes informatie Alfa Romeo SUV

  Al 12 jaar wordt er gesproken over een SUV van Alfa Romeo. Volgend jaar is het eindelijk zover. De eerste concrete informatie komt nu naar buiten.

 47. Alfa Romeo kondigt nieuwe 2.0 turbomotor aan voor Giulia

  Eerder deze week lekten er al diverse specificaties uit en nu komt Alfa Romeo zelf met het nieuws dat de Giulia een volledig nieuwe 2,0 liter viercilinder turbomotor krijgt. Deze benzinemotor is specifiek voor Alfa Romeo ontwikkeld.

 48. Zijn dit de motoren van de Alfa Romeo Giulia?

  Prachtig natuurlijk, die 510 pk sterke topversie van de Alfa Romeo Giulia maar voor de Nederlandse (lease)rijder is het vooral interessant om te weten welke dieselversies er leverbaar zullen worden. Die informatie is nu uitgelekt.

 49. Alfa Romeo schaaft aan tijdsplanning nieuwe modellen

  Alfa Romeo gaat schuiven met de volgorde waarin de nieuwe modellen van het merk op de markt komen. Het goede nieuws is dat auto’s die voor Europa belangrijk zijn meer prioriteit krijgen.

 50. Facelift voor Alfa Romeo Giulietta op komst

  Alfa Romeo heeft een facelift in de planning staan voor de Giulietta. De auto krijgt een grille zoals die ook op de nieuwe Giulia is te vinden, zo blijkt uit een spionagefoto.

 51. Begin 2018 eerste plug-in hybride Alfa Romeo

  Alfa Romeo komt begin 2018 met een plug-in hybridemodel op de markt. De auto zal een krachtige aandrijflijn hebben, waarbij prestaties net zo belangrijk zijn als een laag verbruik.

 52. Alfa Romeo laat spieren zien met Giulia QV

  Alfa Romeo is terug van nooit helemaal weggeweest met de nieuwe Giulia. Op de IAA in Frankfurt laat het merk alleen de krachtige QV-versie zien.

 53. Ontwikkeling SUV Alfa Romeo ligt op schema

  De ontwikkeling van de Alfa Romeo SUV ligt op schema. De voorbereidende fase is afgerond, de productie start halverwege volgend jaar.

 54. ‘Alfa Romeo Giulia QV heeft topsnelheid van 321 km/u’

  De Alfa Romeo Giulia QV heeft bij tests op een afgesloten circuit een topsnelheid gehaald van 321 km/u. Dat is een waarde die op het niveau van een supercar ligt.

 55. Alfa Romeo Giulia vertegenwoordigt de vernieuwing van het merk

  Vanmiddag is in het Alfa Romeo-museum in Arese de nieuwe Giulia onthuld. Dit model moet het jarige Italiaanse merk, dat vandaag 105 jaar oud wordt, vernieuwing inblazen.

 56. ‘Alfa Romeo wordt premiummerk’

  Morgen is het een belangrijke dag voor Alfa Romeo. Met de onthulling van de Giulia wordt ook de eerste stap gezet van het nieuwe productie-offensief waarmee Alfa de concurrentie aangaat met de Duitse premiummerken.

 57. Nieuwe diesels Alfa Romeo Giulietta

  Alfa Romeo introduceert twee nieuwe dieselmotoren voor de Giulietta. Dit model is daardoor nu met 20 procent bijtelling te bestellen.

 58. Productie nieuwe motoren Alfa Romeo start over 6 maanden

  Het ‘masterplan’ van Alfa Romeo begint vorm te krijgen. De productie van nieuwe vier- en zescilindermotoren voor diverse aanstaande modellen start over een half jaar.

 59. ‘Volgende generatie Alfa Romeo Giulietta met achterwielaandrijving’

  De volgende generatie van de Alfa Romeo Giulietta krijgt achterwielaandrijving. Die auto komt in 2017 of 2018 en is dan de enige in zijn segment met aandrijving op de achterwielen.

 60. Prijs Alfa Romeo 4C Spider is bekend

  Alfa Romeo heeft de prijs bekend gemaakt van de 4C Spider: 81.550 euro. De lichtgewicht sportauto is per direct te bestellen.

 61. Alfa Romeo kondigt Mito Racer en Giulietta Collezione aan

  Alfa Romeo kondigt nieuwe uitvoeringen aan: de Mito Racer en Giulietta Collezione. Beide zijn te zien op de autosalon van Genève volgende week.

 62. Alfa Romeo-baas hint naar snellere versie 4C

  Alfa Romeo-baas Harald Wester speculeert voor het eerst openlijk over een snellere versie van de 4C. Volgens Wester zit er zowel in de motor als in de auto veel meer potentie.

 63. ‘Volgende week eerste glimp van nieuwe Alfa Romeo’s’

  De Fiat Groep presenteert volgende week zijn langverwachte toekomstplan. Hierin staat onder andere wat er met Alfa Romeo gaat gebeuren. Volgens analisten krijgen we al een glimp te zien van de nieuwe modellen.

 64. ‘Alfa Romeo wordt zelfstandig merk binnen Fiat Groep’

  Alfa Romeo krijgt een zelfstandige status binnen de Fiat Groep. Daarmee krijgt het merk de kans zichzelf beter te profileren en is de noodzaak om nieuwe modellen te introduceren een stuk groter.

 65. Alfa Romeo-revival wacht op volledige overname Chrysler door Fiat

  De volledige ontwikkeling van ‘het nieuwe Alfa Romeo’ kan pas plaatsvinden als Fiat Chrysler volledig overneemt. Door een conflict met de enige andere aandeelhouder van het Amerikaanse merk laat dat moment op zich wachten.

 66. ‘Alfa Romeo Spider wordt geen retromodel’

  Hoewel het nog 2 jaar duurt voordat de nieuwe Alfa Romeo wordt onthuld komt nu al langzaam meer informatie over de auto naar buiten. Bijvoorbeeld over de styling: “De Alfa Romeo Spider wordt geen retromodel.”

 67. Alfa Romeo Giulia komt in 2013

  De komst van de Alfa Romeo Giulia is met een half jaar uitgesteld tot 2013. De grote baas van moederbedrijf Fiat heeft de ontwerpschetsen van de middenklasser terug naar de tekentafel gestuurd. Dat meldt Automotive News op basis van interne bronnen.

 68. Ambitieuze toekomstplannen Alfa Romeo

  Alfa Romeo moet over vijf jaar op een jaarproductie van 500.000 auto’s zitten. Nu zijn dat er nog 110.000. Een vijfdeurs Mito, twee SUV-modellen, een opvolger voor de 159 en een terugkeer op de Amerikaanse markt moeten dat doel gaan bewerkstelligen.

 69. Alfa Romeo Giulietta vanaf 23.950 euro

  Alfa Romeo heeft de prijzen bekend gemaakt van de Giulietta. De hatchback gaat minimaal 23.950 euro kosten. Er zijn bij de verkoopstart twee dieselmotoren en drie benzinemotoren beschikbaar.

 70. Alfa Romeo Giulietta: hoge verwachtingen

  Alfa Romeo introduceert op de autosalon van Genève de fraaie Giulietta. Het merk heeft hoge verwachtingen van de compacte middenklasser.

 71. Alfa Romeo Pandion Concept: Bertone’s koningsauto

  De officiële foto’s van de conceptcar Alfa Romeo Pandion zijn gelekt en via het internet verspreid. We zien dat het Italiaanse designhuis Bertone een transparant ontwerp heeft neergezet à la BMW Vision EfficientDynamics.

 72. Bertone geeft hint naar nieuwe coupé Alfa Romeo

  Bertone geeft de eerste schets vrij van een conceptcar voor Alfa Romeo. Het is een van de drie Alfa Romeo-studiemodellen die op de autosalon van Genève in maart staat.

 73. Speciale Alfa Romeo Mito voor Maserati-dealers

  Alfa Romeo komt met een speciale Mito die door Maserati-dealers in Europa zal worden ingezet als service-auto. Slechts honderd exemplaren produceert Alfa van de ‘Mito for Maserati’.

 74. Fiat werkt aan strategisch plan Alfa Romeo

  Fiat-topman Sergio Marchionne zegt dat er druk wordt gewerkt aan een strategisch plan voor Alfa Romeo. “We moeten realistisch zijn over de mogelijkheden.”

 75. ‘Drie conceptcars Alfa Romeo in Genève’

  Alfa Romeo laat op de autosalon van Genève in maart drie conceptcars zien. De designhuizen Pininfarina, Stile Bertone en Italdesign Giugiaro zijn verantwoordelijk voor het design van de studiemodellen. Dat heeft een interne bron tegenover de website Edmunds Inside Line bevestigd.

 76. Mysterieus prototype SUV Alfa Romeo gespot

  Op de fabriekterreinen van Alfa Romeo is een mysterieus prototype van een Alfa Romeo SUV gespot. Hij lijkt gebaseerd te zijn de Kamal conceptcar die Alfa in 2003 op de autosalon van Genève liet zien.

 77. Autonieuws overzicht week 49

  De autoshow van Los Angeles die deze week van start ging leverde een aantal aardige nieuwtjes op. Ook maakten we deze week kennis met onder andere de Alfa Romeo Giulietta, de nieuwe Audi A8 en de Mitsubishi RVR. Volkswagen sleepte de titel Auto van het Jaar binnen en Spyker maakte bekend Saab te willen overnemen. Nieuwe modellen Autoshow Los Angeles Onzekere toekomst Overige highlights: Video…

 78. ‘Reparaties Ford-modellen goedkoopst’

  Bezitters van een Ford betalen het minst voor een reparatie aan hun auto. Dat blijkt uit een analyse van garantieclaims van verzekeraar Autotrust.

 79. Exclusief: informatie Alfa Romeo Milano uitgelekt

  Informatie over de maatvoering en het motorenaanbod van de Alfa Romeo Milano, de opvolger van de 147, is uitgelekt. Autokopen.nl kreeg deze gegevens exclusief in handen.

 80. Meer informatie Alfa Romeo Mito MultiAir

  De veelbelovende MultiAir-techniek waarbij niet langer een gasklep in de motor nodig is debuteert op de Alfa Romeo Mito. Het merk maakt nu bekend wat de gevolgen zijn voor de prestaties van de benzinemotoren.

 81. Alfa Romeo Mito GTA komt voorlopig niet

  Alfa Romeo heeft de Mito GTA voorlopig in de ijskast gezet. Het compacte bommetje waarvan we op de Autosalon van Genève in maart al een smakelijk voorproefje zagen wordt misschien helemaal geschrapt. De reden? De economische crisis.

 82. Flinke prijsverlagingen Alfa Romeo

  Alfa Romeo voert onder de nieuwe importeur flinke prijsverlagingen door. Daarnaast zijn de prijzen bekend van de 159 1.8 TBi en 2.0 JTDm. Sommige modellen worden duizenden euro’s goedkoper dan voorheen, zo weet De Telegraaf te melden.

 83. Grote onzekerheid Alfa Romeo

  Naar verwachting zal Fiat Nederland het importschap van Alfa Romeo weer overnemen van Kroymans. Hoewel het merk niet valt onder de failliete boedel van Kroymans, hebben de Alfa-dealers grote moeite hun werk te doen. De Amsterdamse Galleria is inmiddels gesloten en waarschijnlijk volgt het hoofdkantoor snel.

 84. Alfa Romeo Mito GTA: laat maar komen

  Op de stand van Alfa Romeo lopen zoveel mooie hostesses rond dat je bijna zou vergeten dat het om de auto’s gaat. Bijna, want de Mito GTA trekt uit zichzelf alle aandacht naar zich toe.

 85. Alfa Romeo Mito GTA Concept: nu officieel

  Alfa Romeo geeft de eerste officiële informatie vrij over de Mito GTA. De Italianen spreken zelf nog van een conceptcar maar dat lijkt op een slimme marketingtruc. De GTA die hier op de foto’s staat is zo goed als klaar.

 86. Nieuwe motoren voor Alfa Romeo Mito GTA en 159

  De nieuwe benzinemotor voor de Alfa Romeo GTA komt ook in de modellen 159, Brera en Spider te liggen. Voor de Alfa Romeo 159 komt tevens een nieuwe dieselmotor beschikbaar.

 87. Alfa Romeo Mito GTA Concept te zien in Genève

  We hoeven niet lang meer te wachten op de snelle versie van de Alfa Romeo Mito. De Mito GTA zal binnen twee weken als concept te zien zijn op de Autosalon van Genève. Als zoethoudertje geeft het merk alvast twee schetsen vrij van de motor die in de auto komt te liggen.

 88. Alfa Romeo MiTo GTA komt eerder dan verwacht

  Dat er een snelle GTA-versie van de MiTo zou komen wisten we al maar hij komt mogelijk eerder dan verwacht. Engelse media zeggen dat de ‘hot hatch’ in maart op de Autosalon van Genève wordt voorgesteld.

 89. Alfa 8C Spider: uitverkocht voor 315.500 euro

  Eigenlijk valt dit bericht in de categorie ‘overbodige informatie’. Leuk om te weten dat Alfa Romeo de prijs van de 8C Spider heeft vastgesteld op 315.500 euro maar de vijftien exemplaren die naar Nederland komen zijn al lang verkocht.

 90. Alfa Romeo stelt comeback Amerika uit

  Het was te verwachten: de terugkeer van Alfa Romeo op de Amerikaanse markt laat nog even op zich wachten. Behalve organisatorische drempels zijn ook de huidige economische vooruitzichten reden van uitstel.

 91. Nieuwe uitvoering Alfa Romeo 159

  Alfa Romeo voegt per direct een nieuwe uitvoering toe aan het 159-gamma. De 159 Sport onderscheidt zich onder andere door 17 inch lichtmetalen wielen, sportstoelen en Brembo-remklauwen.

 92. Vijftien Alfa Romeo’s 8C Spider naar Nederland

  Alfa Romeo heeft vijftien 8C Spiders toegekend aan Nederland, dat zijn er vijf meer dan bij de verdeling van de coupé-versie. De open sportwagen wordt in een gelimiteerde oplage van in totaal vijfhonderd stuks gebouwd.

 93. Alfa Romeo is terug in Amerika

  Na een afwezigheid van ruim tien jaar keert Alfa Romeo terug op de Amerikaanse markt. In 1995 staakte het Italiaanse merk de activiteiten in de Verenigde Staten vanwege de teruglopende verkopen. Met de 8C Competizione wil Alfa de oude reputatie weer in ere herstellen.

 94. Wat we nog meer zagen in Parijs – deel 2

  In het tweede en laatste deel van het overige nieuws uit Parijs kijken we naar Skoda, Opel, Mazda en de Italiaanse merken. Bij al deze fabrikanten was een bezoekje aan de stand meer dan de moeite waard, al had dat niet altijd met auto’s te maken… Mazda: wéér een fraaie conceptcar Opel: ruime Insignia SportsTourer Skoda: Octavia onder het mes Bella Italia: Abarth, Alfa Romeo, Ferrari, Fiat,…

 95. TI-uitvoering Alfa Romeo Brera

  Ook Alfa Romeo neemt wat nieuws mee naar de Autosalon van Parijs. Geen nieuw model maar de TI-uitvoering van de Brera, die de laatste tijd wat ondergesneeuwd is.

 96. Prijs Alfa MiTo bekend

  Wie bij Alfa Romeo de afgelopen tijd een MiTo heeft besteld, kan een dezer dagen een telefoontje van zijn dealer verwachten. De importeur is begonnen met het afleveren van het nieuwe kleintje, en heeft nu ook de prijzen bekendgemaakt.

 97. Opgefriste Alfa Romeo 159 iets duurder

  *De levering van de opgefriste Alfa Romeo 159 is aanstaande. Het model komt beschikbaar in een nieuw leveringsprogramma. Het prijskaartje van de 159 valt iets hoger uit dan voorheen.*

 98. Nederlandse Alfa Romeo 8C Competizione te koop

  Een van de tien in Nederland verkochte Alfa Romeo’s 8C Competizione staat alweer te koop. Dit exemplaar van de exclusieve supercar, waarvan er slechts 500 zijn gebouwd, is door een dealer voor promotionele doeleinden gebruikt.

 99. Alfa Romeo plant comeback Giulia

  Alfa Romeo wil de Giulia nieuw leven inblazen. Het model maakt onderdeel uit van een complete lijn achterwielaangedreven modellen, die het merk de komende jaren wil introduceren. Dat meldt het Italiaanse tijdschrift Quattroruote.

 100. Mogelijk ook Alfa 8C GTA

  Niet alleen komt er een Alfa Mito GTA, het lijkt erop dat er ook een GTA-versie op komst is van de 8C Competizione. Het zou in ieder geval een mooi cadeau zijn in het kader van het 100-jarig bestaan van Alfa Romeo in 2010.