Alfa Romeo schaaft Giulietta voor laatste keer bij

Alfa Romeo schaaft de Giulietta nog een keer bij. Voor de laatste keer, want volgend jaar wordt de auto opgevolgd door een SUV.

Alfa Romeo rekt de levensduur van de Giulietta nog even op. Voor modeljaar 2019 presenteert het merk een nieuwe kleur: Visconti Green. Ook zijn er nieuwe wieldesigns en nieuwe optiepakketten, waarmee de Giulietta is aan te kleden met bijvoorbeeld gele accenten of koolstofvezel elementen.

Alfa Romeo heeft de motoren aangepast om aan de strengste emissie-eisen te kunnen voldoen. Dat wil zeggen: een deel van de motoren. Het aanbod in Nederland is eerder al gereduceerd tot de 170 pk 1.4 MultiAir en de 240 pk 1.8 TBi, maar die motorversies keren niet terug. Het vernieuwde aanbod bestaat uit de 1.4 turbomotor met 120 pk en een 1.6 MultiJet dieselkrachtbron met hetzelfde aantal pk’s. Van de dieselmotor is nog niet duidelijk of die naar Nederland komt.

De Giulietta 2019 wordt in ons land leverbaar in twee uitvoeringen: Super en Sport. Die laatste is aangekleed met onder andere sideskirts, hoogglans zwarte accenten, koplampen met koolstofvezel-look behuizing en een sportinterieur.

De prijzen van de Giulietta worden binnenkort bekend gemaakt.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *