Vernieuwde Alfa Romeo Giulietta komt naar buiten

De onthulling staat gepland voor vanavond, maar de eerste foto’s van de vernieuwde Alfa Romeo Giulietta liggen al op straat.

Iets te vroeg krijgen we de eerste foto’s van de vernieuwde Alfa Romeo Giulietta onder ogen. Het merk onthult de auto later vandaag officieel, voorafgaand aan het debuut op de autosalon van Genève.

Alfa Romeo is bescheiden te werk gegaan bij het vernieuwen van de Giulietta. Belangrijkste wijziging is dat de nieuwe familiegrille zijn intrede maakt. Die is niet langer voorzien van spijlen, maar van sportief gaaswerk – dat ook in de licht gewijzigde bumper terug is te vinden. Verder prijkt het nieuwe Alfa-logo op de auto en heeft ook de Giulietta-badge een oppoetsbeurt gekregen.

De sportieve versies hebben een rood lijntje in de bumper, die dan aan de onderkant in het midden is ‘open gewerkt’. Verder noteren we als wijzigingen nieuwe lichtmetalen wielen, donkere koplampbehuizing en een zwarte raamomlijsting.

Of er ook technische wijzigingen zijn laten de foto’s niet zien, voor die informatie moeten we wachten op de officiële onthulling.  

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *