Prijs Alfa Romeo 4C Spider is bekend

Alfa Romeo heeft de prijs bekend gemaakt van de 4C Spider: 81.550 euro. De lichtgewicht sportauto is per direct te bestellen.

Alfa Romeo heeft de 4C Spider van een prijskaartje voorzien. De cabrio-uitvoering van de 4C kost 81.550 euro. Voor dat bedrag is de auto uitgerust met cruise control, parkeersensoren, een audiosysteem en een rode afdekhoes. Alfa Romeo levert de 4C standaard met een stoffen kap, een koolstofvezel hardtop wordt later als optie leverbaar.

De 4C Spider is leverbaar in zeven kleuren, waaronder het nieuw Giallo (geel). Het merk heeft voor de Spider vier nieuwe wieldesigns aan het assortiment toegevoegd en zes nieuwe bekledingsopties voor het interieur.

De Spider is net als de 4C Coupé voorzien van de 1.750 cc turbomotor, gekoppeld aan een TCT-automaat. De Spider accelereert in 4,5 seconden van 0 naar 100 km/u en heeft een topsnelheid van 257 km/u. Door de verstevigingen in de koets weegt de Spider wel iets meer dan de Coupé, maar invloed op de prestaties heeft dat niet. De Spider is met een 974 kilogram nog steeds een lichtgewicht.

Bestellen van de 4C Spider kan per direct, de leveringen starten aan het eind van het jaar.   

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *