Nieuw instapmodel Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo introduceert een nieuw instapmodel van de Giulietta. Dat heeft een gunstig gevolg voor de vanafprijs, die ligt nu 2.000 euro lager dan voorheen.

Alfa Romeo voegt weer een nieuwe uitvoering toe aan de line-up van de Giulietta. Eerder dit jaar introduceerde Alfa de LPG-versie en nu is het de beurt aan een nieuw instapmodel, de 1.4 Turbo 105 pk Progression, met een prijs van 22.950 euro.

Met de geknepen 1.4 turbomotor accelereert de Giulietta in 10,6 seconden van 0 naar 100 km/u en bereikt ‘ie een topsnelheid van 185 km/u. Alfa Romeo geeft een brandstofverbruik van 6,4 l/100 km op (1 op 15,6). De CO2-uitstoot van 149 g/km is niet voldoende voor 20 procent bijtelling, Alfa richt zich met deze nieuwe uitvoering dan ook op particuliere kopers. Voor zakelijke rijders heeft het merk diverse ‘20-procent-modellen’, ook na 1 juli.

De standaarduitrusting omvat onder andere airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, cruise control, radio/cd/mp3-speler en led-dagrijverlichting. Speciaal voor de 1.4 Turbo met 105 pk biedt de importeur het nieuwe optiepakket Lusso aan. Voor een meerprijs van 1.200 euro krijg je dan climate control, parkeersensoren, Bluetooth, TomTom-voorbereiding en een middenarmsteun voor. De nieuwe instapper is per direct te bestellen en wordt vanaf 1 juli geleverd.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *