Veel animo voor Fiat 500

De Italiaanse Fiat-dealers hebben een druk weekend achter de rug. De komst van de nieuwe 500 heeft een ware stormloop teweeg gebracht. Volgens Fiat trokken de showrooms gezamenlijk meer dan een half miljoen bezoekers.

Ondanks het mooie weer, stelden veel Italiaan een bezoek aan hun vakantiebestemming nog even uit. Maar liefst 600.000 mensen kwamen een kijkje nemen bij de Fiat-dealers. In totaal werden afgelopen weekend meer dan 46.000 proefritten gemaakt.

En het blijft niet alleen bij kijken. Inmiddels zijn er ook al ruim 40.000 orders voor de nieuwe Fiat 500 geschreven. Een groot deel daarvan zelfs nog voor de officiële presentatie die vorige week plaatsvond, exact een halve eeuw na de introductie van het oorspronkelijke model. De beroemdste Italiaanse pleinen waren op 5 en 6 juli omgetoverd tot exclusieve theaters met volop muziek, spectaculaire shows en spelen voor de bezoekers. Meer dan één miljoen mensen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Fiat 500 van nabij te aanschouwen.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *