Strak in pak: Fiat 500X Black Tie Concept

Fiat heeft een speciale 500X onthuld: de Black Tie Concept. Die moet laten zien wat de mogelijkheden zijn van het nieuwe Garage Italia Customs individualiseringsprogramma.

Fiat toont op de autosalon van Genève de 500X Black Tie Concept. De auto is tot stand gekomen in samenwerking met het nieuwe dochterbedrijf Garage Italia Customs. Hiermee is het mogelijk om Fiat-modellen verregaand te individualiseren.

Aan de buitenkant heeft de 500X Black Tie een krijtstreeppak-motief gekregen. Het is een speciale wrap waarin een chromen laag zit verwerkt. De dakrails en deurgrepen hebben een houten afwerking gekregen. Binnenin gaat het feest door. Zwarte spijkerstof op het plafond en de stoelen, afgewisseld met grijs kasjmier, zwarte Alcantara en leder. Zo’n beetje alles heeft een nieuwe bekleding gekregen. De panelen in het dashboard zijn van zwartgelakt hout.

Fiat maakt nog niet bekend of en wanneer we deze bijzondere aankleding van de 500X kunnen bestellen. Ook is nog niet bekend wanneer Garage Italia Customs wordt uitgerold in Nederland.  

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *