Santana PS10 in uitverkoop

Het merk Santana verdwijnt uit Nederland; de Spaanse terreinwagens – gebaseerd op de Land Rover Defender – worden voortaan als Iveco aan de man gebracht.

Vorig jaar zijn Santana en de Fiat Groep een samenwerkingsverband aangegaan, met als gevolg dat de Santana PS10 voortaan als Iveco geproduceerd en verkocht zal worden. De modellen die de Nederlandse Santana-importeur zelf nog op voorraad heeft, worden nu voor een echte uitverkoopsprijs van de hand gegaan.

De Santana PS10 Commercial wordt normaal gesproken verkocht voor een bedrag van 26.900 euro (exclusief BTW), maar staat nu in de showroom voor 20.900 euro (nog altijd exclusief BTW). De terreinwagen is voorzien van onder meer metallic lak en airconditioning. De fabrieksgarantie van twee jaar (of 75.000 kilometer) blijft gehandhaafd.

René Leeuwenkamp van Santana Nederland: “Anticiperend op de ontwikkelingen in de nabije toekomst bieden wij onze resterende modellen van de Santana PS 10 Commercial met een enorme korting aan. Dat zijn fonkelnieuwe uitvoeringen, die uiteraard een 2007 kenteken zullen krijgen na de aanschaf.” Het Spaanse Santana Motor, gevestigd in het zuidelijk gelegen Linares, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en fabriceren van off-road voertuigen. Een groot deel daarvan wordt gebouwd namens andere merken, zoals binnenkort ook voor Iveco gaat gebeuren.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *