Nieuwe automaatversie Fiat 500X

Fiat koppelt de DCT-automaat met dubbele koppeling nu ook aan de 1.6 Multijet dieselmotor. De prijs van de nieuwe uitvoering bedraagt 29.795 euro.

Fiat start met de verkoop van het 2017-model van de 500X. Daarbij hoort ook een nieuwe uitvoering, namelijk de 1.6 Multijet DCT. Fiat koppelt de DCT-automaat met dubbele koppeling aan de 120 pk sterke 1.6 dieselmotor. Die automaat was overigens al leverbaar in combinatie met de 1.4 MultiAir benzinemotor.

De prijs is al bekend, bestellen kan dan ook vanaf nu. Fiat vraagt 29.795 euro voor de 500X 1.6 Multijet 120 DCT. Je krijgt dan meteen de Business-uitvoering, die voor de zakelijke markt extra interessant is. De uitrusting bestaat uit onder andere airconditioning, cruise control, een multimediasysteem met navigatie, keyless entry en parkeer-, regen- en lichtsensoren.

De 500X modeljaar 2017 is leverbaar in nieuwe kleuren en met nieuwe wielendesigns. Ook zijn er enkele wijzingen in het interieur en levert het merk nieuwe actieve veiligheidssystemen, waaronder adaptieve cruise control en een systeem dat waarschuwt voor kruisend verkeer bij achteruitrijden. 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *