In 2 jaar tijd vijf nieuwe Fiat-modellen met Panda- en 500-label

Fiat gaat zijn Panda- en 500-familie de komende jaren stevig uitbreiden. Er komen vier nieuwe modellen met 500-label en een nieuwe Panda-variant.

Fiat wil zijn twee sterkste merken de komende jaren verder uitbouwen. Dat betekent dat in de komende 2 jaar diverse nieuwe varianten van de 500 en Panda verschijnen. De directeur van Fiat Europa, Alfredo Altavilla, heeft dit gezegd tegen de Italiaanse krant Corriere della Sera.

Altavilla geeft aan dat Fiat meer de kant op wil van luxe, compacte modellen. Hij neemt zelfs het woord ‘premium’ in de mond voor de modellen die komen gaan. Er verschijnen vier nieuwe 500-modellen en nog een nieuwe Panda-variant.

Om wat voor modellen het gaat is nog niet bekend, maar reken erop dat hier de – al dan niet indirecte – opvolgers van de Punto en Bravo bijzitten. Fiat heeft al eerder bevestigd dat de 500X, een compacte cross-over, volgend jaar op de markt komt. De Italiaanse krant spreekt over een middelgrote SUV als mogelijke nieuwe Panda-variant. Die zou dan de Bravo kunnen aflossen.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *