Fiat Panda Trussardi: chique stadsauto

Fiat slaat de handen ineen met kledingmerk Trussardi voor een speciale uitvoering van de Panda. De ‘eerste luxe-Panda ooit’ draagt chique kleuren en is aangekleed met Trussardi-details.

Dus je dacht dat alleen een Fiat 500 chic kan zijn? Fiat presenteert ‘de eerste luxe-Panda’ ooit, in samenwerking met kledingmerk Trussardi. De Cross-uitvoering met SUV-elementen dient als basis voor de speciale uitvoering. Speciaal voor de Panda Trussardi heeft Fiat de kleur Matt Caffé Italiano Brown samengesteld, maar deze kleur is er ook met glanzende laklaag. Ook de kleuren wit, zwart of grijs zijn leverbaar. De spiegelkappen, dakrails en 15 inch lichtmetalen wielen zijn altijd in de kleur zwart uitgevoerd. De Panda is verder verfraaid met Trussardi-logo’s op de wielen, de stootstrips en de achterste zijruit.

Ook het interieur is chique aangekleed. De matbruine kleur van de buitenkant keert terug op het dashboard. Trussardi-logo’s zijn te vinden op de vloermatten, het stuur, de gordels en de stoelen. Het zitmeubilair is bovendien voorzien van speciale bekleding, in combinatie met kunstleer dat met bruine stiksels is afgewerkt.

De Panda Cross, waarop de Trussardi is gebaseerd is, in ons land verkrijgbaar met 0.9 TwinAir-motor, in combinatie met vierwielaandrijving. Meer informatie over de beschikbaarheid van de Panda Trussardi in Nederland volgt later.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *