Fiat Panda Sport is nieuwste uitvoering

Fiat presenteert de Panda Sport. Deze uitvoering heeft een speciale aankleding en kan desgewenst worden voorzien van het Pandemonio Pack. 

Begin volgend jaar staat een nieuwe uitvoering van de Fiat Panda bij de dealers, de Sport. Hierbij een eerste kennismaking met deze aantrekkelijk aangeklede Panda. Prijzen en technische specificaties volgen later. 

Aankleding en pack

Aan de buitenkant herken je de Fiat Panda Sport aan nieuwe, bi-tone lichtmetalen wielen met rode accenten, in de maat 16 inch. De handgrepen op de portieren en de spiegelkappen worden gespoten in de kleur van de carrosserie – of zo je wilt in glanzend zwart, in combinatie met een zwart dak. De Sport wordt ook aangeboden in een nieuwe lakkleur, Matt Grey. Chromen logo’s op de zijpanelen laten weten met welke Panda je van doen hebt. 

In het interieur vind je diverse nieuwe elementen: een titaniumkleurig dashboard, deurpanelen in eco-leer, zwarte hemelbekleding en nieuwe stoelen. De zetels hebben een donkergrijze bekleding en ’techno-lederen’ details, stoffen zijpanelen en rode stiksels. 

Op verzoek kun je de Fiat Panda Sport laten uitvoeren met het Pandemonio Pack. Dat voorziet in rode remklauwen, donker getinte ramen en het nieuwe, techno-lederen stuur met rode stiksels. Het infotainmentsysteem met smartphone-uitwisseling is standaard op deze Panda.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *