Fiat Grande Punto Edizione Blue & Me

Fiat zorgt ervoor dat u nooit meer een blauwtje hoeft te lopen, want met de Grande Punto Edizione Blue & Me heeft u altijd aanspraak. De speciale uitvoering van de populaire Punto is standaard voorzien van de nieuwste versie van het door Fiat Auto en Microsoft ontwikkelde telematicasysteem Blue&Me.

De belangrijkste ontwikkeling in het Blue&Me-systeem is de mogelijkheid om ontvangen SMS-berichten voor te laten lezen. Blue&Me is een spraakgestuurd mediasysteem, volledig handsfree en met Bluetooth-voorziening. Het systeem is volledig geïntegreerd met stuurwielbediening en dashboard displays van de Grande Punto. Niet alleen kan via Bluetooth de mobiele telefoon worden bediend zonder de handen van het stuur te halen, ook kan het systeem worden gebruikt om muziek af te spelen door een MP3-speler, PDA of memorystick op de USB-poort aan te sluiten.

Mensen die al beschikken over de eerste versie van Blue&Me kunnen de SMS-voorleesfunctie eenvoudig toevoegen. De update en installatiehandleiding zijn te downloaden op www.fiat.nl en kan vervolgens via een USB-stick in de auto worden uitgevoerd. Blue&Me is als optie leverbaar op alle andere Grande Punto-versies voor 325 euro. Maar de Edizione Blue&Me heeft meer te bieden dan alleen het telematicasysteem. De uitrusting bestaat verder uit onder meer ABS, zes airbags, dual zone airconditioning, 15 inch lichtmetalen wielen en cruise control. De totaalprijs bedraagt 15.495 euro.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *