Fiat Doblò Acapulco fleurt winter op

Fiat introduceert een speciale uitvoering van de zevenpersoons Doblò. Met een rijke uitrusting en de naam Acapulco zorgt het actiemodel voor een beetje fleurigheid in de doorgaans sombere wintertijd.

De Fiat Doblò Acapulco is gespoten in een lichtblauwe metallic lak. De grille en buitenspiegels zijn daarbij meegespoten. De Acapulco staat op speciale 15-inch lichtmetalen velgen. Het interieur is verrijkt met tafeltjes achterop de voorstoelen, zoals we dat kennen uit vliegtuigen. Zowel aan de binnen- en buitenkant is bovendien niet te missen dat het om de Acapulco-uitvoering gaat vanwege de overvloed aan badges en logo’s.

De uitrusting van de Fiat Doblò Acapulco omvat onder meer parkeersensoren, een radio/cd-speler, airconditioning en elektrisch bedienbare ramen. De Acapulco is leverbaar met twee diesels, een 1.3 Multijet met 85 pk en een 1.9 Multijet met 120 pk, en een 1,4-liter benzinemotor. Bovendien is er een versie op aardgas leverbaar. De Doblò Acapulco is verkrijgbaar vanaf 18.145 euro en is daarmee een krappe 4.000 euro duurder dan de instapversie van de Doblò.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *