Fiat 500 NL: ik hou van Holland

Fiat lanceert de ene na de andere speciale uitvoering van de 500. Nu is er Fiat 500 NL. Die is, speciaal voor Koninginnedag en de AutoRai, helemaal oranje.

Fiat presenteert op de AutoRai in april de 500 NL. De auto komt rond Koninginnedag op de markt en is herkenbaar aan z’n oranje koetswerk. Op de flanken pronkt een Nederlandse vlag en de sleutelcover is net als de auto zelf in de kleur oranje uitgevoerd.

Het geheel wordt afgemaakt met chromen spiegelkappen, een elektrisch bedienbaar panoramadak en 15 inch lichtmetalen wielen. Verder is de 500 NL uitgerust met airconditioning, Bluetooth, met leder bekleed stuurwiel, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare portierruiten, radio/cd/mp3-speler met vier speakers en zeven airbags.

Fiat levert de 500 NL net als de Bicolore met twee motoren. De 1.2 benzinemotor is gekoppeld aan de Dualogic halfautomaat en de uitvoering met 85 pk sterke TwinAir-motor heeft een handgeschakelde vijfbak. Beide modellen zijn vrijgesteld van wegenbelasting en BPM. De prijzen zijn al bekend: 14.495 voor de 1.2, de tweecilinder kost 16.795 euro.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *