Speciale Alfa Romeo Mito voor Maserati-dealers

Alfa Romeo komt met een speciale Mito die door Maserati-dealers in Europa zal worden ingezet als service-auto. Slechts honderd exemplaren produceert Alfa van de ‘Mito for Maserati’.

Maserati-dealers in Europa beschikken binnenkort over een speciale Alfa Romeo Mito die als service-auto ingezet kan worden. Masarati-bezitters krijgen als vervangende auto een ‘Mito for Maserati’ mee als hun eigen auto in onderhoud is bij de dealer.

Alfa produceert slechts honderd exemplaren van de speciale Mito. De auto is gespoten in de Maserati-kleur Ocean Blue en voorzien van aluminium dorpels met daarop het opschrift ‘Alfa Romeo for Maserati’. Op de middenconsole monteert Alfa een Limited Edition-plaatje.

De Mito is uitgerust een 1.4 MultiAir turbomotor. Het is natuurlijk geen V8 maar met 170 pk is de compacte Italiaan goed bedeeld. De 18 inch lichtmetalen wielen, achterspoiler, sportieve achterbumper, Frau lederen bekleding, bi-xenonverlichting en een navigatiesysteem moeten het Maserati-gevoel afmaken. De speciale Mito komt niet op de markt voor consumenten.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *