Pininfarina schetst nieuwe Alfa Romeo Spider

Pininfarina laat op de aanstaande autosalon van Genève een conceptcar zien voor een cabriolet van Alfa Romeo. Het designbureau geeft met een schets alvast aan wat we kunnen verwachten.

Pininfarina legt op dit moment de laatste hand aan een studiemodel voor Alfa Romeo. Het designbureau showt op de autosalon van Genève in maart hoe de volgende generatie Alfa Romeo Spider eruit zou kunnen zien. De cabrio die het merk heeft getekend is een tweezitter.

De Italianen geven weinig informatie vrij over de nog naamloze conceptcar. Het studiemodel is ‘ontworpen om deel uit te maken van de rijke Spider-historie van Alfa Romeo’. Het Pininfarina-ontwerp moet een innovatieve visie geven op dat Spider-thema.

De auto zet de tachtigste verjaardag van Pininfarina en de honderdste verjaardag van Alfa Romeo kracht bij. Designhuizen Bertone en Giugiaro tekenen ook een conceptauto voor het merk, een Coupé als mogelijke Brera-opvolger en een sedan als studiemodel voor de volgende generatie 159. In Genève kunnen we alle conceptauto’s bewonderen.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *