Prijzen Alfa Brera bekend

Alfa Romeo heeft de prijzen bekendgemaakt van de Alfa Brera. Het nieuwe topmodel staat vanaf 42.100 euro op de prijslijst. De Brera is vanaf begin februari leverbaar in Nederland. Een dieseluitvoering volgt in de zomer.

Overigens maakte Alfa Romeo niet alleen de prijzen bekend, het merk mocht er ook zelf een in ontvangst nemen. De Alfa Brera kreeg van de Europese prijs voor autodesign 2006 toebedeeld.

Het programma van de Brera begint met de 2.2 JTS van € 42.100. Deze 2,2-liter viercilinder benzinemotor levert 185 pk. De 3,2-liter V6 krachtbron met 260 pk en vierwielaandrijving (Q4) is leverbaar vanaf € 51.400. De Brera met een 2,4-liter dieselmotor met 200 pk is vanaf juni leverbaar. De consumentenprijs van de Alfa Brera 2.4 JTDm 20V is € 46.050.

Alle versies zijn voor een meerprijs van € 2.000 beschikbaar in Sky Window-uitvoering. Van de 3,2-liter benzinemotor wordt dit najaar tevens een Sportronic-versie leverbaar, die eveneens geleverd kan worden in de Sky Window-uitvoering.

Deze Sky Window-uitvoering onderscheidt zich door het grote panoramische, glazen dakpaneel, wat in foldertaal gesproken zorgt voor ‘een ruimtelijke en lichte ambiance’. Daarnaast beschikt de Alfa Brera Sky Window onder andere over een multifunctioneel stuurwiel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, een Alfatex-interieur en aluminium afwerking van het dashboard. Een boordcomputer, airconditioning, elektrisch bedienbare buitenspiegels, een startknop, parkeersensoren, lichtmetalen 16-inch velgen, een knie-airbag voor de bestuurder en een radio/cd-speler zijn standaard op alle uitvoeringen van de Brera.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *