De Alfa Romeo Giulietta showt dashboard

Hoe de Alfa Romeo Giulietta er van buiten uitziet wisten we al maar het dasboard bleef nog geheim. Tot nu toe, want Alfa heeft ook de foto’s van het interieur vrijgegeven.

Het dashboard van de Alfa Romeo Giulietta is niet langer geheim. Alfa Romeo heeft de eerste foto’s vrijgegeven van het interieur van de nieuwe compacte middenklasser. Duidelijk is dat de Italianen voorzichtig breken met het verleden.

Enkele Alfa-kenmerken, zoals de tellers in kokers en de rode dashboardverlichting, zijn gebleven maar verder gooit het merk het met de Giulietta over een andere boeg. Het cockpit-achtige design dat de 147 kenmerkte is verdwenen. Daarvoor in de plaats is een horizontaal ontworpen dashboard gekomen.

Alfa Romeo belooft fraaie materialen. Alles wat op aluminium lijkt ís ook aluminium. Er komen ook andere materialen beschikbaar. Bovenin het dashboard bevindt zich een opklapscherm voor het navigatiesysteem. Verder valt op dat het geheel er ‘opgeruimd’ uitziet. De Giulietta debuteert op de autosalon van Genève in maart. Dan kunnen we het interieur met eigen ogen beoordelen.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *