Alfa GT voor Jan Lammers

Jan Lammers heeft gekozen voor een Alfa GT om zijn privékilometers af te leggen. Geen vreemde keuze, want het Italiaanse merk kent net als de snelle Zandvoorter een rijke racehistorie.

Jan Lammers is een begrip in de autosport. Sinds zijn debuut op 16-jarige leeftijd in de racerij, heeft hij vele nationale en internationale overwinningen in verschillende raceklassen behaald. Een van de hoogtepunten uit zijn carrière is een zege op Le Mans. In 2001 heeft Lammers Racing For Holland opgericht, zijn eigen raceteam waarmee hij onder meer tijdens de befaamde 24-uurs race in actie komt.

Ook in het dagelijks leven houdt Lammers wel van sportief rijden. Vandaar zijn leuze voor de Alfa GT. “Het is voor mij de perfecte auto voor dagelijks gebruik”, zegt Lammers. “De sportcoupé accelereert goed, heeft een uitstekende wegligging en een sportief design. Hoewel ik meestal alleen in de auto zit, biedt de Alfa GT voldoende comfort en ruimte wanneer er meerdere personen meerijden. Een bijzonder plezierige auto. Alfa Romeo is bovendien een merk waaraan veel emotie verbonden is. Niet alleen de historie in de racewereld, maar ook de sportieve uitstraling van het merk en de specifieke, stijlvolle vormgeving van de modellen spreekt tot de verbeelding.”

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *