Alfa 147 als rijdend kantoor

Wie zijn auto voordelig wil uitrusten als mobiel kantoor, moet nu kiezen voor een Alfa 147. Want tot 30 juni biedt de Italiaanse fabrikant een HP pocket PC inclusief TomTom navigatiesysteem voor slechts 245,- aan.

De eigenlijke waarde van de HP iPAQ 2210 pocket PC met TomTom 3-navigatie (Benelux in detail, plus hoofdwegen in de rest van Europa) bedraagt 800,-. De Alfa-dealer brengt hiervan slechts

245,- (incl. BTW) in rekening, dus hebben we het over een voordeel van 555,-! Inclusief carkit! Dat wordt nooit meer de weg kwijtraken of per ongeluk je agenda op kantoor laten liggen.
Wie de PDA pocket PC van Hewlett Packard met het TomTom 3-navigatie op de tijdelijk leverbare Alfa 147 Edizione Sportiva laat zetten, kiest helemaal voor het summum aan extras.

Koopje

Deze Alfa 147 Edizione Sportiva is namelijk standaard al flink aangekleed, maar tijdelijk gelden er nog meer leuke aanbiedingen. Een geïntegreerde radio/cd-installatie bijvoorbeeld voor slechts 250,-. In combinatie met de PDA pocket PC met TomTom navigatie geldt dus een meerprijs van 495,-. Of wat dacht u van iets grotere 17-inch lichtmetalen wielen voor maar 400,- in plaats van 1.295,- Kortom, een complete Alfa 147 Edizione Sportiva met 1.6 TS-motor, voorzien van airconditioning, metaallak, lichtmetalen Selespeed wielen (17-inch), radio/cd-speler én de pocket PC met TomTom navigatie, heeft u al voor 19.890,-. Een koopje!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *