Private lease Alfa Romeo

Vier geselecteerde Alfa Romeo-modellen zijn nu voordelig te leasen door consumenten. Bijvoorbeeld de Mito, vanaf 349 euro per maand all-inclusive.

Leasys, de leasemaatschappij van Alfa Romeo, biedt tijdelijk vier modellen voordelig aan met private lease. De actietarieven gelden voor geselecteerde modeluitvoeringen. Zo geldt de vanafprijs van 349 euro voor de Alfa Romeo Mito op de 100 pk sterke uitvoering Turbo TwinAir Eco. 

De mooi uitgevoerde Giulietta 1.4 Turbo met 120 pk (lederen stuurwiel, Uconnect-infotainment, cruise control) is vanaf 429 euro per maand all-in te leasen. Er zijn ook actie-uitvoeringen van de Alfa Romeo Stelvio en Giulia. 

Het actieproduct geldt bij 5 jaar looptijd, waarbij elk jaar 10.000 km gereden kan worden. Wil je meer diensten dan het private lease Budget-pakket biedt, dan zijn er, tegen een kleine meerprijs, de packs Smart en Top. Zo biedt het Smart-pakket bijvoorbeeld kosteloze opzegging na 24 maanden en Top al na 12 maanden. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • tegen voordeeltarief
  • op vier modellen
  • Keurmerk Private Lease

Al deze private lease-pakketten vallen onder het Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat ook bij het Budget-pakket tegen de actieprijs zaken als btw, afleverkosten, wegenbelasting, WA- en Casco-verzekering, onderhoud, reparatie en vervangend vervoer na 72 uur zijn inbegrepen. De Alfa Romeo-dealer kan je er meer over vertellen en een offerte op maat voor je opstellen.

Update

De Alfa Romeo Giulia is ook weer voordelig te privéleasen.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *