Vernieuwde Fiat 500X stiekem op de foto gezet

Fiat heeft de vernieuwde 500X niet geheim kunnen houden tot aan de onthulling. De auto is tijdens een besloten bijeenkomst stiekem op de foto gezet.

Hier zie je de vernieuwde Fiat 500X. De foto’s zijn gemaakt tijdens een besloten bijeenkomst en door Autoblog.gr verspreid. De wijzigingen aan de buitenkant zijn niet erg groot, maar toch is de vernieuwde 500X eenvoudig te herkennen. Dat komt door de nieuwe led-vormen in de dubbele koplampen en achterlichten. Aan de voorkant valt verder op de dat de bumper strakker is vormgegeven en dat de grille iets breder is geworden.

De achterkant is geretoucheerd met een nieuwe bumper met verticale reflectoren. Verder is de auto voorzien van nieuwe lichtmetalen wielen en nieuwe kleuren. Het dashboard is min of meer hetzelfde, alleen het instrumentarium is aangepast zodat er nu ruimte is voor een groter beeldscherm tussen de tellers. Het infotainmentsysteem werd begin dit jaar al ge├╝pdatet.

De Fiat 500X krijgt de beschikking over nieuwe benzinemotoren, een 1.0 driecilinder en een 1.3 viercilinder met vermogens van 120 tot 180 pk. In september kruipen we achter het stuur van de vernieuwde 500X en niet lang daarna verschijnt het model in de showrooms.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *