Ultieme chic: Fiat 500 by Gucci

Fiat brengt komt in samenwerking met modehuis Gucci met de 500 by Gucci. Die zet de negentigste verjaardag van het Italiaanse modemerk kracht bij.

Op de Milan Fashion Week presenteren Fiat en Gucci de 500 by Gucci. Deze speciale versie van de 500 is aangekleed door Gucci’s creative director Frida Giannini. Het begint al bij de lakkleur: die is ‘pearl glass’ wit of zwart en voorzien van de Gucci-kleuren groen-rood-groen. Die kleuren domineren ook in het interieur.

Op de 16 inch lichtmetalen wielen is een Gucci-logo te vinden en ook op andere plaatsen op de koets heeft Gucci de nodige badges geplakt. De remklauwen zijn ‘Gucci-groen’. In het interieur zijn exclusieve materialen toegepast, waaronder Frau-leder op de stoelen met daarin het Gucci-logo verwerkt.

De 500 by Gucci is van 1 april tot 30 juni alleen online verkrijgbaar via 500bygucci.com. Er is nog geen Nederlandse prijs vastgesteld maar in Italië kost de auto 17.000 euro. Gucci ontwierp ook een hele collectie bijpassende accessoires voor de 500 by Gucci, zoals reisartikelen, kleding, zonnebrillen en zelfs een horloge.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *