Fiat Panda 4×4 is al klaar

De patenttekeningen van de nieuwe Fiat Panda 4×4 zijn uitgelekt. De kleine alleskunner is volgens bekend recept aangepast.

De nieuwe Fiat Panda 4×4 ziet op de aanstaande autosalon van Parijs het levenslicht. Nog voordat Fiat zelf de foto’s kan vrijgeven zijn er patenttekeningen op internet beland, via de websiteCarscoop. En zo kunnen we dus eerder dan door Fiat gepland kennis maken met de kleine terreinauto.

De uiterlijke aanpassingen zijn volgens het bekende recept – dat van de vorige Panda 4×4 – toegepast. De wijzigingen: zwarte kunststof wielkastranden, dakrails, zwarte inzetstukken in de bumpers en een zichtbare aluminiumkleurige bodembeschermingsplaat.

Het is geen nutteloos uiterlijk vertoon, de Panda 4×4 kan écht wat. Hij heeft vierwielaandrijving en staat hoger op z’n poten, waardoor hij ook buiten de gebaande panden z’n mannetje staat. De stoere Panda wordt in ieder geval leverbaar met de 85 pk sterke TwinAir-motor, of Fiat Nederland ook de 1.3 MultiJet dieselmotor naar ons land haalt is nog niet zeker.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *