Fiat Ducato kan nu tot zeventien personen vervoeren

Fiat introduceert de Ducato Minibus. Er komen twee versies: met veertien en zeventien stoelen, verdeeld over vier of vijf zitrijen.

Fiat breidt het assortiment van de Ducato uit met de Minibus. Er was al een Ducato die tot negen personen kan vervoeren, nu komen er twee nieuwe versies bij. Als je kiest voor de Ducato Minibus L4 dan zijn er veertien zitplaatsen beschikbaar, verdeeld over vier rijen. De Ducato heeft dan een lengte van bijna 6 meter.

Bij de L5-uitvoering komen er nog eens drie stoelen en 36 centimeter extra wagenlengte bij. Bij deze versie kan de achterste zitrij worden verwijderd voor meer bagageruimte. Elke Ducato Minibus is uitgerust met sfeerverlichting, een extra kachel en een uitschuifbaar trapje om makkelijker in te kunnen stappen.

Bij de luxere uitvoeringen of via de optielijst zijn comfortstoelen met bruine bekleding, verstelbare rugleuning en armsteunen te verkrijgen. Ook leeslampjes en een usb-aansluiting voor elke passagier zijn als extra verkrijgbaar.

Fiat gaat de Ducato Minibus leveren met 2.3 dieselmotor met 130 of 150 pk. Ook is er een aardgasuitvoering met 140 pk sterke benzinemotor verkrijgbaar. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *