Fiat 500 by Gucci geprijsd

De Fiat 500 by Gucci is in Nederland en heeft een prijskaartje. Het modieuze Italiaantje kost minimaal 19.395 euro.

Ter ere van de negentigste verjaardag van modehuis Gucci verschijnt de Fiat 500 by Gucci. De stadsauto is aangekleed door Gucci’s creative director Frida Giannini en verkrijgbaar in drie kleuren: twee tinten zwart en wit. De groen-rood-groen-kleurige details zijn standaard, dat zijn immers de huiskleuren van het modemerk.

Omdat de auto niet via de gewone dealers is te verkrijgen heeft Fiat Nederland op haar hoofdkantoor in Lijnden een speciale showroom ingericht voor de 500 by Gucci. Daar kunnen geïnteresseerden die zich hebben opgegeven via de speciale 500 by Gucci website de auto ‘in het echt’ bewonderen. Mocht je alsnog interesse hebben in het speciale model dan kun je dit via de plaatselijke Fiat-dealer kenbaar maken.

De vanafprijs van de 500 by Gucci bedraagt 19.395 euro. De 500C kost met Gucci-logo’s minimaal 22.195 euro. Naast de genoemde logo’s en kleuren is de auto onder andere voorzien van speciale 16 inch lichtmetalen wielen met Gucci-logo en een Frau lederen interieur. Onder de motorkap ligt een 0.9 TwinAir met 85 pk.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *