Diverse updates voor Fiat 500X

Fiat komt met enkele updates voor de 500X. De compacte SUV gaat modeljaar 2018 in met subtiele uiterlijke wijzigingen, een vernieuwd infotainmentsysteem en nieuwe lakkleuren.

Fiat schaaft weer wat aan de 500X. Voor modeljaar 2018 voert het merk diverse wijzigingen door, zoals subtiele aanpassingen aan de bumpers, zowel bij City Look als de Cross Look-uitvoering. Ook zijn er nieuwe kleuren: Donatella Bronze (foto 1) en Alpi Matte Green (foto 2).

Fiat heeft het Uconnect infotainmentsysteem in de 500X vernieuwd. Het is nu standaard vanaf de Pop Star-uitvoering en voorzien van een 7 inch aanraakscherm. Apple CarPlay en Android Auto, waarmee je de functies van je smartphone op het scherm in de auto kunt weergeven, zijn vanaf modeljaar 2018 geïntegreerd. Ook ondersteunt het systeem meer muziekstreamingdiensten.

Tot slot introduceert Fiat enkele nieuwe optiepakketten, waarmee diverse extra’s gebundeld zijn en daarmee aantrekkelijker geprijsd. Details geeft Fiat daarover nog niet vrij. De prijzen van de 500X modeljaar 2018 zijn ook nog niet bekend.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *