Alfa Spider nu bij de dealer

Hoewel de wintertijd is ingegaan, weet Alfa Romeo toch nog een zomers gevoel te creëren. De nieuwe Alfa Spider staat vanaf nu namelijk bij de Nederlandse dealers. Natuurlijk staat hij daar niet alleen mooi te zijn, potentiële kopers mogen hem ook even meenemen voor een proefrit.

De Alfa Spider is direct verkrijgbaar in twee uitrustingsniveaus en met twee motoren. De prijslijst begint met de 2,2 liter viercilinder JTS met 185 pk oor 44.990 euro. De 3,2 liter V6 krachtbron met 260 pk en vierwielaandrijving is leverbaar vanaf 54.560 euro. De Exclusive-uitvoeringen hebben een meerprijs van 2.000 euro. Hierbij wordt de basisuitrusting uitgebreid met onder meer zichtpakket, automatische airconditioning, Alfatex bekleding en 17 inch lichtmetalen velgen.

Volgend voorjaar wordt de 3,2 liter V6 leverbaar met Alfa’s innovatieve zestraps automatische transmissie Q-tronic. Vanaf mei wordt het gamma bovendien aangevuld met de 200 pk sterke 2,4 liter JTDm 20V dieselmotor. Tegen het einde van 2007 is deze eveneens verkrijgbaar met Q-tronic.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *