Alfa Romeo 4C in nieuwe gedaante in Frankfurt

Alfa Romeo neemt een nieuwe versie van de 4C mee naar de IAA in Frankfurt volgende maand. Of het een conceptcar van de 4C Spider of de productieversie van de dichte 4C betreft is nog niet bekend.

Op de autosalon van Genève in maart verraste Alfa Romeo vriend en vijand met de onthulling van de spectaculaire 4C Concept. Achterwielaandrijving, een laag gewicht en een middenmotor zijn de belangrijkste ingrediënten van deze coupé, die in de tweede helft van 2012 op de markt komt.

Voor de autoshow van Frankfurt, die volgende maand van start gaat, heeft Alfa Romeo opnieuw een verrassing in petto. Op Alfa’s sociale medium Social Net Wall staat een teaser van het nieuws dat in Frankfurt te zien zal zijn.

Er valt echter nog weinig op te maken uit de afbeelding, die enigszins mysterieus de 4C Concept laat zien – en die kennen we dus al. Er zijn twee mogelijkheden. Óf Alfa Romeo onthult de productieversie van de coupé óf het merk toont een concept voor de 4C Spider. Overigens beloofde de woordvoerder van Alfa Romeo op de autosalon van Genève dat de productieversie nauwelijks zal afwijken van de conceptcar.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *