Alfa 159 SW feestelijk geïntroduceerd

Een uitgebreid pakket opties voor een zeer aantrekkelijke prijs. Waar hebben we dat eerder gehoord? Maar de Alfa 159 Sportwagon is zelfs in de meest kale uitvoering nog zeer aantrekkelijk, dus het introductieaanbod maakt het model inderdaad bijzonder interessant.

De nieuwe Alfa 159 Sportwagon staat sinds gisteren bij de dealers met vanafprijzen van 29.850 euro voor de benzineversies en 33.350 euro voor de diesels. De sportieve stationwagon is tijdelijk leverbaar met een ‘verfraaiend en comfortverhogend’ actiepakket. Dat bestaat uit 17 inch lichtmetalen velgen, speciale lederen bekleding en elektrische raambediening achter. Voor de Progression-uitvoeringen is de meerprijs tijdelijk 1.995 euro en voor de Distinctive-uitvoeringen komt er 1.495 euro bij de basisprijs.

Overigens geldt dit aanbod ook voor de Alfa 159 Berlina. Standaard beschikken de sportieve Italiaanse bolides al over onder meer handbediende airconditioning met pollenfilter, op afstand bedienbare centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor en follow me home verlichting. Ook op het gebied van veiligheid is de Alfa 159 rijkelijk uitgerust, met acht airbags, waaronder knie- en zijairbags, gordels met voorspanners, Isofix-bevestigingspunten en voorstoelen met ‘anti-whiplash’-systeem.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *