Fiat Actual-pakket of -actiemodel

‘Actual’ staat bij Fiat voor ‘voordeel’. Op accessoires in het Business Actual-pakket of zelfs op een volledige, gelijknamige bedrijfsauto in Actual-uitvoering. 

Zodra je bij Fiat Professional het woord ‘Actual’ hoort weet je dat het over korting gaat. Zo bieden de Fiat-bedrijfswagendealers voor de Ducato, Doblò Cargo, Scudo en Fiorino een Business Actual-pakket met korting aan. Voor alle vier packs betaal je niet meer dan 595 euro. Daarmee krijg je 450 tot 750 euro aan accessoires gratis. 

Neem bijvoorbeeld het Ducato Business Actual-pakket dat een waarde heeft van 1.245 euro. Van de stuurwielbediening, radio met Bluetooth-aansluiting en handmatige airco met pollenfilter hoef je echter 650 euro niet te betalen. Je ontvangt meer dan de helft gratis!

Voordelige instapmodellen

Dan zijn er van alle vier bedrijfswagens ook Actual-uitvoeringen. Dat zijn instapversies met een flink lagere prijs. Neem bijvoorbeeld de Gesloten Bestelwagen-uitvoering van de Ducato. Met 2,0 liter turbomotor van 115 pk betaal je voor de reguliere L1H1-versie 22.000 euro. Het vergelijkbare, iets uitgekleder Actual-instapmodel heb je al vanaf 17.950 euro. Dat scheelt liefst 4.050 euro.

Rekenvoorbeeld Ducato Business Actual-pakket
Verkoopadviesprijs  € 1.245,-
Actieprijs  € 595,-
Voordeel € 650,-

 

Update

Fiat Professional heeft deze actie verlengd tot en met 30 juni 2016. Bovenstaande modelprijs is aangepast naar het huidige prijspeil.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *