Fiat 500X Opening Edition

Ter introductie van de vernieuwde Fiat 500X verschijnt van zowel de reguliere als van de Cross-uitvoering een Opening Edition. Die komt standaard met populaire features. 

Fiat heeft de 500X – vooral onder de motorkap – vernieuwd. Inmiddels staat de aantrekkelijke Opening Edition bij de dealers. Die is standaard voorzien van populaire accessoires, maar ook van de nieuwe 1.0 FireFly turbobenzinemotor van 120 pk met start/stop-systeem. De reguliere (‘Urban’) Opening Edition is verkrijgbaar vanaf 25.395 euro, de CityCross Opening Edition vanaf 26.995 euro.

Beide introductiemodellen zijn voorzien van onder meer Uconnect-navigatie met 7 inch touchscreen, Uconnect Live, DAB+ digitale radio, Apple Carplay- en Android Auto-voorbereiding, verkeersbordherkenning, Lane Assist, cruise control en een elektronische handrem. 

De auto heeft 17 inch lichtmetalen wielen, led-koplampen, privacy glass, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en parkeersensoren. Chroom en carrosserielak worden gebruikt om de Opening Edition her en der mooi af te werken, het multifunctionele stuur komt in eco-leder. 

De CityCross Opening Edition wordt van nog meer extra’s voorzien. Bijvoorbeeld van mistlampen met bochtverlichting, automatische airco, een dubbele laadvloer achter, een automatisch dimmende binnenspiegel en een regen- en lichtsensor. En natuurlijk ontbreken dakrails en cross-bumpers in zilverkleur niet. 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *