Limited edition: Alfa Romeo Mito Italia

Slechts 1.000 euro duurder dan het instapmodel van de Alfa Romeo Mito is de Mito Italia. Een ‘limited edition’ met zeer rijke uitrusting.

Zou je graag zien dat je nieuwe Alfa Romeo Mito al voorzien is van cruise control, UConnect-navigatie, dual-zone automatische climate control en privacy glass? Dat ‘ie sportief uitgevoerd is, met lichtmetalen wielen, aluminium sportpedalen en een sportief stuurwiel? Dan heeft de Alfa Romeo-dealer het juiste model voor je: de Mito Italia.

Deze moet je wel snel bestellen, want er zijn slechts vijftig exemplaren beschikbaar. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want de Mito Italia is slechts 1.000 euro duurder dan het Mito-instapmodel: 18.950 euro.

Dat betekent dat Alfa Romeo een deel van de accessoires voor eigen rekening neemt. Want deze actieprijs is inclusief bovengenoemde accessoires én meer: ook Frau lederen bekleding, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels, plus audio- en telefoonbediening via het stuurwiel zijn onderdeel van de Mito Italia. 

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • rijke uitrusting
  • voordeelprijs
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *