Alfa Romeo Stelvio Special Edition

Met trots presenteert Alfa Romeo de Stelvio Special Edition. Een vierwielaangedreven rijdersauto die voorzien is van alle gemakken.

Bij de Alfa Romeo-dealer kun je de Stelvio Special Edition bestellen. Deze exclusieve uitvoering is voorzien van de 280 pk sterke turbobenzinemotor, een 8-traps automaat met schakelpeddels aan het stuurwiel en het Q4 All-Wheel Drive-systeem. Daarmee zet je rappe tijden neer zoals 5,9 seconden bij de 0-100 km/u-sprint en 230 km/u als topsnelheid.

Omdat het oog ook wat wil heeft Alfa Romeo alleen de fraaiste materialen gebruikt om deze SUV aan te kleden. Zo zit er Pieno Fiore-leder op de verwarmbare stoelen en kent het dashboard eiken- of walnoothouten inlegpanelen. Aan de buitenzijde vind je onder meer 20 inch grote, lichtmetalen velgen met zwarte lichtmetalen remklauwen, het bi-xenon Lighting Pack met hoogteregeling, een verchroomde set uitlaatpijpen, mistlampen vóór en privacy glass achter. 

De cabine is van alle moderne gemakken voorzien. Een 8,8 inch groot infotainmentsysteem, navigatie, DAB-radio, Bluetooth, Connect Live Services, een audiosysteem met subwoofer en meer infotainment; een achteruitrijcamera, cruise control, Easy Entry & Go, Anti Slip Regulation, noodremsysteem, Lane Departure Warning en andere assistentiesystemen zijn eveneens present. Vanzelfsprekend zijn de stuurkolom en de voorstoelen verstelbaar.

De Special Edition is te bestellen vanaf 69.015 euro. Naar wens kunnen extra opties bijbesteld worden.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *