Alfa Romeo Stelvio First Edition

Alfa Romeo’s eerste SUV komt eraan en dat wordt gevierd! De beperkt verkrijgbare Stelvio First Edition krijgt een uitgebreide, luxe standaarduitrusting mee.

Het wachten op Alfa Romeo’s eerste SUV, de Stelvio, wordt beloond. Liefhebbers kunnen nu al de First Edition bestellen, een beperkt verkrijgbaar introductiemodel dat slechts in een beperkt aantal landen – waaronder Nederland – wordt geleverd. De exclusieve First Edition krijgt een rijke, luxe standaarduitrusting mee.

De stoelen worden bekleed met Pieno Fiore-leder, zijn elektrisch verwarmbaar en voorzien van een geheugenfunctie. Het dashboard heeft houten inlegpanelen, een 7 inch TFT-instrumentenpaneel en ook nog een 8,8 inch groot display voor het Navi 3D-systeem. Verder standaard aanwezig zijn een achteruitrijcamera, audiosysteem, elektrisch bedienbare achterklep, automatisch in hoogte regelbare koplampen, Lane Departure Warning, 20 inch aluminium wielen, gekleurde remklauwen en bi-xenon koplampen. Het kan niet op.

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • luxe uitrusting
  • vierwielaandrijving

De SUV is voorzien van een tweeliter benzinemotor die goed is voor 280 pk vermogen, plus Q4 All-Wheel Drive. De achttraps automaat is te bedienen met schakelpeddels aan het stuurwiel. Bestel deze uitzonderlijke First Edition voordat ‘ie uitverkocht is. De prijs ligt op 68.450 euro.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *