Alfa Romeo: Pack Lusso of Sport met veel korting

Bij Alfa Romeo kun je nu tijdelijk de Giulietta en Giulia voordelig aankleden met het Pack Lusso of Pack Sport. Het voordeel bedraagt maximaal ruim 4.000 euro.

Alfa Romeo biedt de optiepakketen Pack Lusso en Pack Sportivo tijdelijk met flinke korting aan. Je kunt nu de Giulietta en Giulia sportief of luxe aankleden tegen een gereduceerd tarief. De inhoud van het pakket verschilt per model en de korting ook.

Giulietta

Het Pack Sport van de Giulietta bestaat uit koplampen in koolstofvezel-look behuizing, een specifieke achterbumper, antracietkleurige accenten, lichtmetalen wielen, rode remklauwen, zwarte hemelbekleding, sportstoelen die met alcantara zijn bekleed, aluminium sportpedalen, een sportstuur met rode stiksels, privacy glass en een sportonderstel. De prijs bedraagt 995 euro. Dat is een korting van 1.695 euro. Het Pack Lusso van de Giulietta, met met leren bekleding, lichtmetalen wielen en aluminium pedalen, kost ook 995 euro. De korting bedraagt 1.885 euro.

Giulia

In de Giulia kun je profiteren van korting op het Pack Sport, met onder meer elektrisch verstelbare en met leer beklede sportstoelen, bi-xenon koplampen, aluminium pedalen, en remklauwen in een kleur naar keuze. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kost dit pakket 748 (Corporate Edition) of 1.995 euro (Super), de korting bedraagt 2.380 tot 3.388 euro.

Op de Giulia Corporate Edition kun je daarnaast profiteren van korting op het Pack Lusso, met 7 inch beeldscherm in het instrumentenpaneel, elektrisch verstelbare stoelen, eiken- of walnotenhout inleg op het dashboard, leren bekleding, xenonverlichting, sfeerverlichting in het interieur, verlichte deurgrepen en keyless entry. Alfa Romeo biedt dit pakket tijdelijk aan en de prijs bedraagt 1.498 euro. Het voordeel is 4.063 euro.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *