Alfa Romeo Giulia en Stelvio B-Tech

De beperkt verkrijgbare B-Tech edities van de Alfa Romeo Giulia en Stelvio zijn te koop met tot 35 procent voordeel op de rijke uitrusting.

De fraaie Alfa Romeo Stelvio B-Tech zal in ons land in een beperkte oplage van slechts honderd stuks verkrijgbaar zijn. Wel verstrekt het merk tot 35 procent korting op de toegevoegde accessoires, waardoor de prijzen starten bij 67.990. Van de Alfa Romeo Giulia B-Tech zijn honderdvijftig stuks leverbaar, met een optievoordeel tot 25 procent. Deze is te bestellen vanaf 50.950 euro.

De B-Tech edities zijn van de reguliere Alfa Romeo’s te onderscheiden door donkere en glanzende details. De zwarte grille, spiegelkappen en uitlaatpijpen en de donkere raamomlijstingen, dakdragers, velgen en het inzetstuk achteraan geven de Stelvio en Giulia een stijlvoller uiterlijk. 

Designfeatures zijn slechts het begin. Want Alfa Romeo bedeelt de auto ook met een achttrapsautomaat inclusief schakelflippers, comfortaccessoires, veiligheids- en connectiviteitssystemen. Voorbeelden zijn adaptieve cruise control, bi-xenon koplampen, Alfa Connect infotainment met 8,8 inch scherm, smartphone-integratie, DAB, Alfa Connected Services en bediening van dit alles met de Alfa Connect-app. 

Zowel de Stelvio B-Tech als de Giulia B-Tech is te bestellen in verschillende motoriseringen. Vraag de Alfa Romeo-dealer naar een offerte op maat.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *