Garantie

Een nieuwe of gebruikte auto aanschaffen doet u niet zomaar even tussendoor. U laat zich goed adviseren, maakt een paar proefritten en neemt dan pas de beslissing. Welk merk of model past het beste bij u?

Autobedrijf Swemmer is aangesloten bij BOVAG. Alle bij BOVAG aangesloten autobedrijven voldoen aan strenge kwaliteitseisen, waardoor u zeker bent van een deskundig en betrouwbaar advies.

bovagDe zekerheden van de BOVAG Garantie

  • 6 maanden garantie

    De garantie geldt zowel op de geleerde arbeid als op de gemonteerde onderdelen, tenzij deze op de koopovereenkomst nadrukkelijk zijn uitgesloten.

  • 3 maanden BOVAG-reparatie garantie

    Drie maanden BOVAG-reparatie garantie op een door een BOVAG-lid uitgevoerde reparatie.

  • Nationale Autopas

    BOVAG garandeert dat de stand op de kilometerteller van uw occasion correct is. Lees meer over de Nationale Autopas bij Autobedrijf Swemmer.

Strenge kwaliteitseisen

Of het nu gaat om aanschaf, onderhoud, schadereparatie of het inruilen van uw auto; de specialisten van bij BOVAG aangesloten bedrijven weten waar ze over praten. Met hun expertise komt u gegarandeerd verder. BOVAG is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen.