X Factor-winnaar Jaap krijgt Fiat Punto Evo

Fiat heeft Jaap Siewertsz van Reesema, de winnaar van X Factor 2010, een Fiat Punto Evo cadeau gedaan. Het Italiaanse merk is een van de sponsors van het talentenprogramma op RTL4.

Ruim twee miljoen mensen zagen zaterdagavond op RTL 4 hoe Jaap de 2010-editie van X Factor won. Met 51 procent van de stemmen versloeg hij Maaike. Die loopt niet alleen een platencontract mis maar zag Jaap ook met een andere prijs aan de haal gaan: een nieuwe Fiat Punto Evo.

De 25 jarige winnaar rekende op vrijdag in de halve finale al af met deelnemers Kelvin en Dony, die derde en vierde werden. De kersverse X Factor-winnaar werd vlak na de uitslag verrast door presentator Martijn Krabbé met de vraag: “Welke kleur wil je?” Jaap koos voor blauw en kreeg vervolgens te horen dat hij zojuist de kleur van zijn nieuwe Punto Evo had gekozen.

Jan Flipsen, algemeen directeur Fiat Group Nederland: “Het was een geweldig seizoen met ontzettend veel spanning en talent. Helaas voor de andere finalisten kan er maar één de winnaar zijn. Om Jaap te feliciteren geeft Fiat hem een nieuwe Fiat Punto Evo, zodat hij met eigen en passend vervoer van optreden naar optreden kan gaan.”

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *