Vanafprijs Fiat Doblo bekend

De nieuwe Fiat Doblo arriveert in februari in de Nederlandse showrooms. Tijd dus voor het merk om alvast de vanafprijs bekend te maken.

De nieuwe Fiat Doblo heeft een vanafprijs van 17.295 euro. De uiteindelijke prijs kan nog licht afwijken door de nieuwe BPM-regelgeving die in januari van start gaat. De instapper is voorzien van de 95 pk sterke 1.4 benzinemotor. Standaard krijgt de Doblo in ieder geval ESP met hill holder en een start/stop-systeem mee, de overige uitrustingsspecificaties maakt Fiat later bekend.

Naast de 1.4 levert Fiat drie dieselmotoren, met 90, 105 en 135 pk. Die eerste heeft een CO2-uitstoot van 129 g/km, volgens Fiat de beste score in dit segment. De nieuwe bi-link achterwielophanging moet ervoor zorgen dat de rijeigenschappen van de Doblo veel beter zijn dan bij het huidige model.

De nieuwe Doblo heeft een wielbasis van 275 centimeter en een bagageruimte van 790 liter. Er is een keur aan nieuwe opties verkrijgbaar, zoals cruise control, climate control, parkeersensoren, Blue&Me handsfree systeem en Blue&Me TomTom navigatiesysteem. Het zijn opties die in dit segment nog geen gemeengoed zijn. Fiat maakt begin volgend jaar de overige prijzen van de nieuwe Doblo bekend. In februari staat het model in de showroom.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *