Sport, Mirror en Street, de nieuwe versies van de Fiat Tipo

Fiat breidt het assortiment van de Tipo uit met drie nieuwe versies: Sport, Mirror en Street. Er is vanaf nu voor ieder wat wils.

Fiat presenteert drie nieuwe smaken van de Tipo. Of ze allemaal naar Nederland komen is nog even afwachten, maar de Sport, Mirror en Street-uitvoeringen zijn interessante toevoegingen aan het assortiment.

De eerste is gebaseerd op de al leverbare S-Design-versie. Je herkent de Sport-uitvoering aan de specifieke voorbumper, de achterbumper met diffusor, dakspoiler, side skirts en 18 inch lichtmetalen wielen. Het dak kan optioneel in de kleur zwart worden uitgevoerd, een nieuwe optie die ook op de S-Design-uitvoering besteld kan worden.

De Street-uitvoering heeft de basisversie Pop als uitgangspunt en is te herkennen aan de donkere wielen, diverse zwarte accenten en het extra getinte glas van de achterste zijruiten. Bij de Mirror-uitvoering, die we al kennen van andere Fiat-modellen, draait het juist om glimmende accenten. En om connectiviteit, de Tipo Mirror isĀ  standaard uitgerust met het Uconnect multimediasysteem met smartphone-integratie, onlinefuncties en up-to-date navigatie.

Welke versies in Nederland leverbaar worden en wat ze gaan kosten is nog niet bekend.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *