Overige prijzen Fiat Tipo sedan bekend

De vanafprijs maakte Fiat begin deze maand al bekend op de autosalon van Genève en nu kunnen we ook de overige prijzen van de Tipo sedan melden. De prijslijst is vooralsnog overzichtelijk.

Fiat heeft de overige prijzen van de Tipo sedan bekend gemaakt. Op de autosalon van Genève begin deze maand kon de woordvoerder ons al de vanafprijs melden: 19.495 euro, voor de Pop-uitvoering. Nu meldt Fiat ook de prijs van de Lounge-uitvoering, 22.495 euro. Beide prijzen gelden voor de Tipo met 1.4 benzinemotor, die is gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak en een vermogen van 95 pk heeft. Naast de benzinemotor wordt de Tipo sedan leverbaar met een 1.3 MultiJet dieselmotor met 95 pk. Deze motorversie is er alleen in combinatie met de Lounge-uitvoering en kost dan 23.495 euro.

De standaarduitrusting omvat onder andere airconditioning, elektrisch bedienbare ramen en centrale portiervergrendeling. De Lounge voegt daar aan toe: automatische klimaatregeling, cruise control, radiobediening op stuurwiel, het Uconnect multimediasysteem met 5 inch beeldscherm en navigatie, een lichtsensor en een regensensor.

Na de zomer volgt de hatchback-uitvoering, dan worden er ook meer motoren leverbaar. De sedan is vanaf nu te bestellen en staat volgende maand in de showroom.

Prijzen Fiat Tipo sedan
benzine
1.4 95 pk Pop 19.495 euro
Lounge 22.495 euro
diesel
1.3 MultiJet 95 pk   Lounge  23.495 euro
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *