Ook Mirror-uitvoeringen Fiat 500L en 500X [update]

Fiat komt met de Mirror-uitvoering voor de 500L en 500X. Het zijn de eerste modellen die leverbaar worden met het nieuwe Mopar Connect, waarmee je via een app altijd in contact staat met je auto.

Fiat presenteert de 500L Mirror en 500X Mirror. De twee nieuwe versies vergezellen de 500 Mirror, die Fiat eerder dit jaar al voorstelde. Bij de Mirror-uitvoering gaat het om de speciale kleuren en de nieuwe functie Mopar Connect. Via een app op je telefoon kun je altijd zien waar de auto staat, de portieren ver- of ontgrendelen en informatie over het brandstofniveau of de bandenspanning bekijken. Als je de auto uitleent is het mogelijk om een melding te ontvangen wanneer de auto een bepaald gebied uitrijdt, of wanneer een vooraf ingestelde snelheid wordt overschreden.

De 500X Mirror is als enige uitvoering te verkrijgen in de nieuwe, matblauwe kleur Blu Jeans Matt. Diverse onderdelen zijn voorzien van een satijnchromen afwerking, zoals de dakrails, deurgrepen, spiegelkappen en stootstrips. Ook de 17 inch lichtmetalen wielen en Mirror-badges zijn onderdeel van de nieuwe uitvoering. Op het dashboard keert de kleur Blue Jeans terug en de stoelen zijn afgewerkt met blauwe stiksels.

Ook de 500L Mirror is blauw, Venezia Blue. Die kleur is eveneens nieuw en kan gecombineerd worden met een lichtgrijs dak. Fiat levert op verzoek ook diverse andere kleurencombinaties. Uiteraard is de 500L voorzien van Mirror-badges, de 17 inch wielen zijn een optie. Het dashboard is uitgevoerd in de kleur van de carrosserie.

Alle Mirror-uitvoeringen zijn uitgerust met het vernieuwde Uconnect infomediasysteem met 7 inch aanraakscherm. Smartphone-integratie via Android Auto en Apple Carplay is standaard.

Update 22 december

de Nederlandse prijzen van de Mirror-uitvoeringen zijn bekend, je vindt ze hieronder in de tabel. 

Prijzen Fiat 500 Mirror-uitvoering
500 vanaf 20.395 euro
500L vanaf 23.090 euro
500X vanaf 25.095 euro
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *