Nu alle prijzen Fiat Doblò

Autokopen.nl meldde de vanafprijs voor de nieuwe Fiat Doblò al in december: 17.295 euro. Ondanks de belastingtarief-wijzigingen per 1 januari blijft die prijs staan. Nu maakt Fiat ook de prijzen voor de overige uitvoeringen bekend. De nieuwe Doblò staat medio februari bij de dealer.

De prijs van 17.295 euro geldt voor de benzine-uitvoering. De 1,4 liter 16v 95 Active-motor levert 18 pk meer dan zijn voorganger (zoals de naam zegt: totaal 95 pk) en heeft energielabel C. Het is overigens niet het basismodel. Dat is de uitvoering met 1,3 liter MultiJet 90 Active-dieselmotor die een B-label heeft. Een Doblò met deze krachtbron heeft een vanafprijs van 21.795 euro.

Er zijn nog twee diesels: de Doblò met 1.6 MultiJet 105 Dynamic (C-label) vanaf 24.395 euro en de 2.0 MultiJet 135 Emotion (D-label) vanaf 26.995 euro. Later zal nog een milieuvriendelijke Doblò verschijnen als bi-fuel Natural Power versie. ‘Bi-fuel’ geeft aan dat de Natural Power kan rijden op zowel benzine als aardgas. Op termijn verschijnt ook nog een extra diesel die gekoppeld wordt aan een gerobotiseerde versnellingsbak.

De CO2-uitstoot begint bij 129 g/km voor de 1.3 Multijet. Ten opzichte van de vorige Doblò is de bagageruimte gegroeid met 40 l, de totale inhoud is nu 790 l. Ook is er meer passagiersruimte. De dieselvarianten zijn voorzien van een onderhoudsvrij roetfilter. Verder zijn standaard twee schuifdeuren, elektrisch verstelbare buitenspiegels en dito voorruiten aanwezig op iedere Doblò. In de veiligheid wordt voorzien door passagiers-, zij- en ‘window’ airbags.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *