Nieuwe Fiat Croma vanaf 26.495 euro

Onlangs heeft Fiat de Croma in lijn gebracht met de rest van de huidige modelfamilie. Behalve een nieuw uiterlijk, heeft de Croma ook een uitgebreidere uitrusting gekregen. De vanafprijs is met 26.495 euro echter redelijk stabiel gebleven.

De stationwagon van Fiat is ontwikkeld voor veeleisende Europese automobilisten, die veel waarde hechten aan veiligheid, comfort en betrouwbaarheid tegen een aantrekkelijke prijs. Maar natuurlijk moet de auto zelf ook aantrekkelijk zijn. Laat dat maar aan het Centro Stile van Fiat over. De nieuwe Croma sluit nu aan bij de overige modellen van Fiat. De neus en druppelvormige koplampen kennen we bijvoorbeeld van de Grande Punto en Bravo. De chromen grille is eveneens nieuw.

De achterzijde heeft een nieuwe bumper gekregen. De vorm van een luchtgeleider geeft de auto, in combinatie met de spoiler en de zijskirts, een sportieve uitstraling. Ook binnenin is de Croma onder handen genomen. Zo is er een nieuw stuurwiel gemonteerd en is het instrumentenpaneel geoptimaliseerd. De Croma is voortaan leverbaar met een uitgebreid infotainment systeem. Het motorenpakket bestaat uit twee benzineversies (een 1,8-liter met 140 pk een 2,2-liter met 147 pk) en drie diesels (een 1,9-liter Multijet met 120 of 150 pk en een 2,4-liter Multijet met 200 pk).

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *