Kleine aanpassingen voor Fiat Bravo

Fiat voert enkele optische aanpassingen door aan de Bravo. De nieuwe MultiAir-motoren worden vooralsnog niet leverbaar in de hatchback.

Fiat past de Bravo optisch op enkele punten aan. De roosters in de grille zijn bij bepaalde uitvoeringen nu zwart van kleur. De koplampunits zijn iets gewijzigd van opzet en er komen twee nieuwe carrosseriekleuren beschikbaar: een grijstint en parelmoer.

In het interieur levert Fiat voortaan optioneel carbon-look afwerking. Ook zijn er nieuwe bekledingsopties, zoals de zandkleur op de foto. Technisch blijft alles bij het oude. Niet dat de Bravo op dit gebied achterloopt bij de concurrentie maar Fiat heeft met MultiAir prachtige nieuwe techniek klaarliggen. De Punto is wel al leverbaar met MultiAir-krachtbronnen.

Volgend jaar krijgt de Bravo een ‘echte’ facelift en dan zal Fiat deze techniek ook in de Bravo uitrollen. In Italië blijven de prijzen van de licht aangepaste Bravo ongewijzigd. De Nederlandse importeur geeft volgende maand pas meer informatie over de ‘Bravo 2010’, die vanaf maart in de showroom zal staan.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *