Fiat Talento Business Pro met dubbele cabine

De nieuwe Fiat Talento Business Pro met dubbele cabine is een bedrijfswagen met toegevoegde uitrusting. De extra’s maken de dagelijkse ritten comfortabeler.

Fiat introduceert een nieuwe uitvoering van de bedrijfswagen Talento, die deze week al te zien is in Nederland. Het gaat om de Business Pro, gebaseerd op de Talento-variant met dubbele cabine. Dat betekent dat er zes zitplaatsen zijn – of vijf, als de bank voorin door aparte, luxe stoelen vervangen wordt. 

De Business Pro is uitgevoerd met extra features die de dagelijkse ritten in een bedrijfsauto comfotabeler maken. Je kunt het stuurwiel in hoogte en diepte verstellen; de bestuurdersstoel heeft een armsteun, lendensteun en hoogteverstelling; de radio en mp3-speler met Bluetooth zijn op het stuurwiel te bedienen; en ook de ramen en spiegels zijn elektrisch verstelbaar. Standaard aanwezig zijn cruise control, parkeersensoren achter, airco en Isofix-bevestigingspunten.

De bedrijfswagen is voorzien van een 125 pk sterke 1.6 EcoJet-dieselmotor met twinturbo. Deze levert 320 Nm koppel. De adviesprijzen van de nieuwe Talento Business Pro beginnen bij 19.985 euro exclusief btw en BPM. Zakelijk rijden kan vanaf een netto bijtelling (in schijf 2) vanaf 225 euro per maand. De Fiat Talento Business Pro is van 15 tot en met 17 januari te zien op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg, en direct daarna bij de Fiat Professional-dealers.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *