Fiat stelt Bravo officieel voor

Fiat heeft woord gehouden en inderdaad ‘zeer binnenkort’ na de eerste uitgelekte beelden van de nieuwe Bravo officiële informatie over de Italiaanse middenklasser vrijgegeven. De Fiat Bravo zal nog niet op de Bologna Motor Show te zien zijn, maar wordt eind januari in Rome aan de pers voorgesteld.

De Fiat Bravo volgt de Stilo op en doet dat met verve. Het Centro Stile Fiat heeft de nieuwe, stilistische identiteit van Fiat goed over weten te brengen in de compacte vijfdeurs hatchback. De Bravo is 4,34 meter lang, 1,79 meter breed, 1,49 meter hoog en heeft een wielbasis van 2,6 meter. De kofferbak is met een volume van 400 liter flink aan de maat. Maar dat is niet het enige aspect waarin de Bravo een flinke inhoud heeft. Ook op technisch en motorisch gebied gaat dit namelijk op.

De reeks motoren biedt voor ieder wat wils. Van de populaire 1,9 liter Multijets (met 120 en 150 pk) tot de nieuwe turbogeladen T-Jet benzinemotoren (eveneens 120 en 150 pk voor de 1.4 Turbo). De nieuwe Fiat Bravo wordt gebouwd in de Piedimonte S. Germano fabriek in Frosinone. In de loop van 2007 zullen de eerste exemplaren worden afgeleverd.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *