Fiat Scudo gaat fris het nieuwe modeljaar in

Fiat stuurt de Scudo met enkele aanpassingen fris het nieuwe modeljaar in. De middelgrote bestelauto krijgt een nieuwe grille, betere uitrusting en een luxueuzer ogend dashboard.

Fiat voert enkele kleine aanpassingen door aan de Scudo. Zowel de personen- als bedrijfswagenversie krijgt een nieuwe grille, in dezelfde stijl als grote broer Ducato die heeft. Het dashboard is nu donkergrijs van kleur, wat voor een luxueuzere uitstraling zorgt. Voor de personenvervoerversies heeft Fiat bovendien chromen sierstrips en een nieuwe stoelbekleding ontworpen.

De uitrusting van de SX-uitvoering is op een hoger niveau gebracht. Onder andere Bluetooth, cruise control en parkeersensoren zijn nu onderdeel van de meest luxe besteluitvoering. Fiat meldt ook nog dat de personenversie, die bijvoorbeeld voor een shuttleservice ingezet kan worden, een luxere uitstraling heeft gekregen.

De mogelijkheden zijn verder onveranderd, dat betekent dat er twee wielbases zijn, twee verschillende lengtes, een verhoogde uitvoering en een platformchassis waarop je bijvoorbeeld een pick-up laadbak kunt laten zetten. Er zijn drie MultiJet dieselmotoren, met 90, 130 en 165 pk. De netto catalogusprijs exclusief btw en BPM begint bij 14.650 euro. 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *